Школи Сєвєродонецька закриваються на карантин

У Сєвєродонецьку на Луганщині в школах з 10 грудня буде призупинено навчальний процес через зростання захворюваності на грип і ГРВІ.

Карантин триватиме до 16 грудня, повідомляє прес-служба Сєвєродонецької міської ради.Відзначається, що на карантин в місті будуть закриті всі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади.

У зв’язку з великою динамікою зростання, з метою стримування зростання захворюваності на грип і ГРВІ, недопущення епідемічних ускладнень захворюваності серед працівників і учнів закладів освіти міської ради 07.12.2018 міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення призупинити навчальний процес у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах відділу освіти Сєвєродонецької міської ради

Нагадаємо, що через спалах грипу і ГРВІ карантин був оголошений в школах Костянтинівки на Донеччині. Також до 11 грудня включно призупинено навчальний процес в школах Краматорська, а раніше були закриті окремі класи і школи в Маріуполі, Слов’янську і Волновасі.

  • Последние новости